Norgesnytt anmelder:

Populært: Bruktbutikkene på Løkka strømmer av mennesker, og flere butikker har lange køer utenfor
Populært: Bruktbutikkene på Løkka strømmer av mennesker, og flere butikker har lange køer utenfor

Her er Løkkas beste bruktbutikk

Butikkene har åpnet igjen og Grünerløkka flommer av shoppeglade folk. Norgesnytt har tatt en tur på et utvalg av bydelens bruktbutikker og rangert dem med terningkast på blant annet kundeservice, pris og innhold.

RETRO LYKKE
RETRO LYKKE

Retro Lykke
Markveien 56

Retro lykke ligger nydelig til i Markveien og en koselig, liten butikk som både selger vintageklær og fører merket Run and fly. Da jeg kom inn i butikken ble jeg møtt av en energisk, hyggelig selger som var interessert i kundene sine. Klærne er litt så som så, og det er kanskje ikke denne butikken jeg går inn i for å finne de kuleste skattene. Retro lykke skal dog ha for snille priser og koselig lokale.

Kundeservice: 6
Utvalg: 3
Pris: 5
Smittevern: 4
Interiør: 4

FRØKEN DIANAS SALONGER
FRØKEN DIANAS SALONGER

Frøken Dianas Salonger
Markveien 56

Like ved siden av Retro Lykke finner man den flotte butikken Frøken Dianas Salonger. Butikken er stor og romslig og en. Del av butikken er forbeholdt vintage. Tross stive priser, og ikke veldig imøtekommende personale, er dette en veldig ryddig butikk, med god plass, og klær som er ryddig sortert.

Kundeservice: 2
Utvalg: 4
Pris: 3
Smittevern: 5
Interiør: 6

ROBOT
ROBOT

Robot
Markveien 53

På andre siden av gaten finner vi den populære butikken Robot. Her har de moteriktige, kule klær, og jeg finner alltid noe jeg forelsker meg i, i denne butikken. Kundeservicen slår dessverre ikke til her, da kundebehandlerne sitter for det meste bak kassen og snakker sladder med hverandre, isteden for å møte kunder. Prisene er gjennomsnittlig for hippe vintagebutikker.

Kundeservice: 1
Utvalg: 6
Pris: 4
Smittevern: 6
Interiør: 4

PAST
PAST

Past
Markveien 54

Past er en stor, ryddig og kul butikk med masse utvalg. Dette er en veldig trendy bruktbutikk hvor du finner ekte skatter, om du leter etter det som er i motebildet akkurat nå. Prisene er ikke for stive, men det er ikke billig heller. Alt i alt en butikk som anbefales om du er på let etter kule klær til garderoben.

Kundeservice: 3
Utvalg: 6
Pris: 4
Smittevern: 4
Interiør: 6

FRETEX
FRETEX

Fretex
Olaf Ryes plass 3

Rundt hjørnet fra Past finner man folkekjære Fretex. En butikk som har det meste, og som man alltid kan finne en skatt eller to i. Fretex har dog en del klær som jeg ikke har sett ett menneske gå i siden 2007, men snille priser og hyggelig personale veier opp for dette.

Kundeservice: 4
Utvalg: 5
Pris: 6
Smittevern: 5
Interiør: 5

VELOURIA VINTAGE
VELOURIA VINTAGE

Velouria Vintage
Thorvald Meyers gate 34

Velouria Vintage er trolig den butikken jeg har funnet flest plagg på i løpet av min tid på Løkka. Butikken er ganske trang, og vanskelig å komme seg gjennom om det er andre folk der. Her har de rett og slett stappet så mye klær de kan, inn i et lite lokale. Sett bort fra det, er det hit du drar om du trenger noen nye, brukte, kule klær eller tilbehør.

Kundeservice: 5
Utvalg: 6
Pris: 3
Smittevern: 2
Interiør: 2

UFF VINTAGE & SECONDHAND
UFF VINTAGE & SECONDHAND

UFF Vintage & Second Hand
Thorvald Meyers gate 74

UFF er en svært populær bruktbutikk, noe man lett ser på køen på utsiden. Etter 45 minutter i kø, kom jeg inn til en ryddig, oversiktlig butikk hvor man kan holde god avstand. Her har de noe for enhver stil, og egen sport-avdeling i kjelleren. Hyggelig personale og snille priser trekker også opp poengscoren, og UFF går med det av som vinnere i denne anmeldelsen

Kundeservice: 5
Utvalg: 5
Pris: 5
Smittevern: 6
Interiør: 5

Powered by Labrador CMS