Demonstrasjonen i Oslo onsdag var den største hittil til støtte for palestinerne (bildet). Torsdag sto demonstranter utenfor den tyrkiske ambassaden.
Demonstrasjonen i Oslo onsdag var den største hittil til støtte for palestinerne (bildet). Torsdag sto demonstranter utenfor den tyrkiske ambassaden.

Frogner: Demonstrasjon utenfor den Tyrkiske ambassaden

Demonstranter utenfor den tyrkiske ambassaden.

Publisert Sist oppdatert

Det har vært flere demonstrasjoner i Oslos gater de siste ukene med ulike mål, mange rettet mot konflikten mellom Palestina og Israel. Torsdag kveld ble det meld om en ny demonstrasjon, utenfor den tyrkiske og pakistanske ambassaden på Frogner.

Meldingen som ble publisert fra politiets offisielle twitterkonto gikk som følger:

– Ved den tyrkiske ambassaden er det nå en demonstrasjon. Det er ca. 40 deltagere og det er rolig på stedet. Det er også meldt at de vil gå til den Pakistanske ambassaden i samlet flokk. Vi er der med patruljer og sørger for at markeringen gjennomføres etter oppsatt plan.

Demonstrasjonen gikk kontrollert for seg, og hadde ifølge demonstrasjonen sitt offisielle Facebook-Arrangement, som hensikt å vise den tyrkiske og pakistanske ambassaden, at det ikke hjelper med kun moralsk støtte. Det er gruppen «New to norway» som i hovedsak står bak torsdagens demonstrasjon.

– Dette er ingen demonstrasjon MOT de landene, men vi må sende et klart og tydelig budskap til den politiske ledelsen i Tyrkia og Pakistan, at det holder ikke med moralsk støtte nå. De må få med seg Kina og Russland og sette hardt mot hardt. Da vil USA , Europa og Israel forstå alvoret i det, skriver gruppen på sin Facebookside.

Powered by Labrador CMS