Smilende ansatt er fornøyd med Årets Wolt awards

Kulinarisk opplevelse på Grønland

Flere restauranter i Gamle Oslo har fått en positiv anerkjennelse i takeaway tjenesten Wolt. Hele 4 restauranter i gamlebyen fikk en kåring i Wolt Awards.

Publisert Sist oppdatert

Årets finalister i Wolt Awards har blitt publisert, og det er åpenbart at Gamle Oslo er gode på mat. Det er ingen hemmelighet at steder som Grønland og Tøyen har blitt et hjem for mange mennesker med ulike nasjonaliteter, noe bedriftene i området bærer et preg av. 

Flere restauranter med internasjonalt opphav har vist seg å være populært blant Oslo folket.

Kulinarisk opplevelse

Sammensetningene av disse internasjonale spisestedene gjør at en spasertur gjennom Gamle Oslo blir en kulinarisk opplevelse med både kjede restauranter og mindre familiedrevne steder med oppskrifter fra egen kultur.

Blant lista med vinnere som har tilhørighet i Gamle Oslo finner man Jønk som ligger på Grønland, de vant prisen for årets burger. BoSu Boba og sushi i Schweigaardsgate gate vant prisen for årets sushi, og hvis man beveger seg litt bort i gata så finner man Corral`s tacos som ble årets nykommer. Kinabolle på Grønland ble kåret til årets asiatiske.

Flere kunder som bestiller

BoSu Boba og sushi i Schweigaards gate ble kåret til årets sushi av kundene, og en ansatt kan fortelle til Gamle Oslo at de har merket en positiv oppgang i bestillinger på Wolt etter kåringen. Hun tror at grunnen til at de ble kåret til årets sushi er fordi de har lavere priser enn andre konkurrenter.

Methuban Thurairajah som jobber ved siden av BoSu Boba og sushi er meget fornøyd med maten. Sushi har blitt en standar lunsj for han sin del og han utdyper at han føler seg verdsatt som fast kunde der.

- De fortjener å vinne Wolt Awards siden de er veldig gode på kundeservice. Prisene er bra og jeg handler der ganske ofte, så de vet hvem jeg er og det hender at jeg får ekstra sushi. Man får mye mat for prisen.

Hva er Wolt Awards?

Wolt Awards er en kåring som utføres hver år. Da kan man se hvilke restauranter som har gjort det best basert på kunders rangering i appen og ordre. Det å bli nominert eller vinne Wolt Award er en anerkjennelse innad i restaurantbransjen, og det er en forsikring for kundene om at restauranten gjør noe riktig. 

Det er kundene selv som stemmer frem restaurantene og dette er de ulike kategoriene: årets nykommer, årets sushi, årets burger, årets asiatiske, årets indiske, årets pizza, årets vegetar, årets lunsj, årets kjede og årets Wolt+.

Powered by Labrador CMS