På Sentrum scene: Arthur opptrer som om det er hans siste opptreden.

That Bitter Sweet Love

James Arthur og bandet hans er endelig på turné og fremførte sitt nye album, "Bitter Sweet Love" på Sentrum Scene.

Publisert Sist oppdatert

James Arthur har lagt ut det nye albumet sitt, og fremfører de nye sangene sine på turnè i Europa. En av konsertene ble holdt på Sentrum Scene i Oslo 16.februar.

Albumet "Bitter Sweet Love" har en variasjon av indie, rock og americana musikk. Når han  skrev dette albumet, hadde han lytternes følelser i fokus. Arthur har et ønske om at lytterne skal bli rørt av sangene.    

Arthur entrer scenen med en brun dressjakke, hvit skjorte og svarte dressbukser, og fyrer opp med tittelsporet til albumet. Under "Bitter Sweet Love" synger og danser publikum sammen med artisten, som ser ut til å stortrives på scenen.

Etter en varm velkomst fra Arthur og bandet hans, introduserer han sin neste sang "Empty Space". Sangen får alle til å skrike og hyle, særlig når de kommer til det fengende refrenget.

Den tidligere X-factor vinneren har en sjelfull og rasp stemme som kommer tydelig frem i en av hans mest kjente sanger, "Say You Wont Let Go". Rundt i publikum er det et stort alderspenn, der både store og små synger og skriker til sangen helt til de ikke får puste. Det er en tydelig kjemi mellom publikum og artisten, og fult av kjærlighet i Sentrum Scene. 

En av de nye sangene han fremførte var balladen "From the Jump". Han håper denne sangen blir den nye "Say You Wont Let Go", den nye bryllupssangen til mange forelskede par. Selv om Arthur skriver en god blanding av alle sjangre, bruker han country sjangeren veldig godt i denne sangen.

Arthur og bandet gir alt på turnè.

På denne turneen kan man forvente mange av de gamle sangene som "Can I Be Him", "Impossible", og "A Thousand Years" som også er en viral Tiktok sound. 

En av tilhengerne, Aye Keli var på konserten og var fornøyd med alle sangene som ble fremført.

— Jeg vil si denne konserten er en av de beste jeg ha vært på. Både stemningen, musikken, og folket var 10/10, sier Keli.

En annen tilhenger, Sigrid Monsen følte at opptredenen manglet noe. 

— Det var grei stemning utover hele konserten, men jeg skulle ønske han spilte flere av de nye sangene hans som "Is it Alright?", og "My Favorite Pill". Det er tross alt en turnè for det nye albumet hans, sier Monsen.

Selv om turnèen er for det nye albumet hans, så kunne man høre at publikum sang høyest når de gamle sangene ble fremført. De gamle sangene som "Say You Won`t Let Go", og "A Thousand Years" skapte best stemning uten noe klein stemning. 

Man skulle trodd at Arthur skulle høres annerledes ut enn i musikkvideoene, som mange andre artister gjør på grunn av autotune. Men denne fyren har talent og en helt umenneskelig stemme.

Powered by Labrador CMS