Sport

Grünerhallen før kamp mot Sparta Sarpsborg 10.02.23
Grünerhallen før kamp mot Sparta Sarpsborg 10.02.23

Ber til lokalbefolkningen etter nytt tap

Med 15 kamper igjen av sesongen sliter Grüner i bunnstriden

Publisert

Etter et nytt tap i Fjordkraft-ligaen tirsdag kveld må osloklubben klatre to plasser opp på tabellen for å unngå kvalik, med bare 15 kamper igjen.

Selv om det er stor sjanse for kvalik er det fortsatt håp i klubben om at laget skal få en ny vår. Lagleder for Grüner Hockey, Michael Wass, hevder at laget har tatt steg i riktig retning.

- Vi håper og tror at vi fortsatt har mulighet til å klare oss. Vi har hatt mye sykdom og skader som har preget høsten, men vi har tatt mange steg fremover siden det. Hvis vi kan plukke noen poeng her og der kan vi ta igjen Ringerike og Manglerud Star, hevder Wass.

Ber til lokalbefolkningen

Hockeyklubben fra Grünerløkka er drevet av mange lokale ildsjeler som har vært i klubben i mange år. Nå ber de om støtte fra lokalbefolkningen.

- Kom på kamp, vær positive, kjøp billetter og kjøp varer fra kiosken. Vi trenger all støtte vi kan få, forteller Wass

Kan klare seg

Hockeyekspert Øystein Jarlsbo håper at Grüner klarer seg, men hevder at sjansene er minimale.

- Grüner er en klubb med god filosofi, og er et lag med sunne verdier. Det er positivt for Fjordkraft-ligaen at de er i divisjonen. For at de skal klare seg må de spille på seg selvtillit og være det førende laget. Det er vanskelig etter den sesongen de har hatt til nå. Utgangspunktet er vanskelig, men med god disiplin og selvtillit kan alt være mulig, sier Jarlsbo.

Powered by Labrador CMS