Populær bakeriutsalg: Bilde ble tatt første dagen de åpen utsalget. Det er fortsatt veldig populær utsalg og varene blir fort utsolgt etter at de har holde åpent en time.

Bread N Butter ekspanderer til Bygdøy allé

Da ekteparet Pineda åpnet i 2020 ble alt utsolgt på 45 minutter. Syv måneder etter åpningen, åpner de et nytt utsalg i oktober på Bygdøy Allé.

Første oktober åpnes det nye bakeriutsalget med et nytt og bredere aspekter av all asiatisk mat. På Torshov fokuserer de bare på japansk mat, men på det nye utsalget skal de også begynne med lunsj tilbud.

– Det blir en mye større butikk. Vi kommer til å ta med noen av bakervarene vi har her på Sandakerveien, men vi kommer også til å få helt nye også, sier Abelene Garcia Pineda som er administrasjon og økonomi ansvarlig for bakeriet.

På kafeen er det planlagt at det skal blir noen sitteplasser, men de kommer ikke til å begynne å selge kaffe. De har foreløpig ikke valgt å spesialisere seg innenfor kaffe. Men de kommer til å selge andre drikker som er importert sånn som matcha og ferdig leskedrikker.

Melkebrød: Alle produktene deres er laget på den japanske måten melkebrød. Det gjør brødet supermykt og luftig

Revy Pineda er produksjonsansvarlig og det er han som bestemmer hva som skal lages uke for uke.

Populære fra dag én

– Da vi åpnet var det influensene som tok kontakt med oss, de skrev om oss og la ut masse bilder. Vi driver aktivt på Instagram også, forteller Garcia Pineda.

Da de åpnet var ikke sosiale medier det som var sterkeste prioritert, men de har vært heldige med at det promoteres mye gjennom kunder både med og uten sosiale medier.

Hvem er Bread N Butter: Det er en håndverkbakevarer som bygger på enkle og naturlige råvarer. Et produksjonbakeri med hjerte for faget og fokus på smak og kvalitet.

– Det er tantebarnet mitt som driver TikTok brukeren som vi har. Det er en helt annen kundegruppe som er på TikTok, skjønte jeg. Det er også en helt annen kundegruppe som er på Instagram. Så det er to ulike grupper som vi når ut til og det er vi veldig glade for, sier hun.

På starten hadde de begrenset med åpningstider, men nå har de fått ansatt studenter. Siden mye av undervisningen går over nettet, er det letter for de å være fleksible med arbeidskraften og tiden.

Powered by Labrador CMS