Nyttårsforsett

Bremseth styler en modell
Bremseth styler en modell

Brenner for jobben - Ingrid har mål hun ønsker å treffe

Nytt år, nye mål. Stylingassistent Ingrid Bremseth (21) jobber hardt for å oppnå nyttårsforsettene sine.

Publisert Sist oppdatert

Ordet nyttårsforsett er kjent for de fleste, og går ut på å oppnå et mål man har satt for seg selv på starten av året. I fjor satte stylingassistent, Ingrid Bremseth noen nyttårsforsett for seg selv, og gjennom hardt arbeid har hun klart å oppnå dem.

— Mitt største mål for 2022 var å få jobbe som stylist, og det fikk jeg til. Det var mye som skulle til, alt fra å si ja til pro bono jobber, til å assistere i forskjellige kampanjer. Jeg hadde også et ønske om å starte eget firma, og endte opp med en nettside jeg er utrolig stolt av.

Nederlagsfølelse og pågangsmot

Det var mye arbeid som skulle til for å oppnå målene til Bremseth, og det begynte selvsagt med å søke jobb som medhjelper hos stylister. Hun forteller at det var mye for- og etterarbeid, og at hun ofte var igjen etter shooten var over.

- Det var flere ganger jeg følte på en nederlagsfølelse, men jeg visste at dette var nødvendig for å oppnå det jeg ville, uttrykker Bremseth.

På senere tidspunkt fikk stylisten ansvaret for å style egen shoot og reklame, i tillegg til å assistere kampanjer for Steen & Strøm. Bremseth har siden assistert Bjørklund, Oslo Fotostudio og kjendis Astrid S i både kampanjer og shooter. Resultatene har vist seg til å være givende og Bremseth føler selv at hun har vist pågangsmot, og tatt utfordringen på strak arm.

Bremseth jobber som frilanser, men er ofte i arbeid sammen med Oslo Fotostudio, som befinner seg på Grønland. Hun forteller at hun har satt nye mål for i år, og at hun skal gjøre sitt beste for å nå dem.

Et ønske om kunnskap

Stylisten ønsker å jobbe mer selvstendig når det kommer til prosjekter, samt å utfordre seg selv til å være mer kreativ. Men hun har også et ønske om å assistere flere stylister.

- Jeg kan alltids lære mer, og det er spennende å jobbe med forskjellige folk og prosjekter, forteller Bremseth.

For å oppnå målene Bremseth har satt for året 2023 har hun lagt en plan over hva hun vil gjøre, og hvordan hun skal utføre dem. Hun forteller at hun har et ønske om å få gjort to store prosjekter i måneden. For å oppnå dette vil hun sende direktemeldinger gjennom sosiale medier, spørre om de ønsker en stylist, bli enig om stil, og sende inn bildene til forskjellige magasiner.

Bremseth ønsker å gi noen tips til leserne som sitter inne med en drøm om å bli stylist.

- Ta det du kan få av jobb, og bygg karrieren oppover. Ikke la folk si hva du kan og ikke er i stand til å gjøre, og vit at selv om du jobber gratis, vil du lære utrolig mye. Vit når du skal sette ned foten og hvor grensene dine går, det er lett å bli utnyttet i dette yrket.

Powered by Labrador CMS