Karneval av kultur

Carl Berner inviterer til årets første marked på Carls: Lokalsamfunnet samles for skatter og fellesskap

Over 50 selgere tilbyr alt fra smykker til antikviteter, dette er en begivenhet som lover å skape minnerike øyeblikk for alle som deltar.

Publisert

Carl Berner markedet feirer vellykket debut i lokalsamfunnet

 Carl Berner sitt marked feirer vellykket debut med sitt første innendørsarrangement inne på Carls. Carl Berner-markedet, arrangert av foreningen "Carl Berner vårt nabolag", har vært en suksess lenge, men hadde nå sitt første innendørsmarked lørdag 3. februar på Carls.

Arrangementet, som tilbyr en unik plattform der lokale beboere kunne selge alt fra klær til håndverksprodukter, ble hjertelig mottatt av både selgere og kunder. Delingsøkonomimodellen som er benyttet har ikke bare gjort det enkelt for folk å selge brukte klær, men har også skapt et sterkt sosialt fellesskap og revitalisert nabolaget økonomisk.

Sus av liv og lyst

Livlig Stemning på Markedet

Laila, en av deltakerne på Carl Berner-markedet, har satt opp sitt eget bord for å presentere sine produkter, inkludert almanakker, kalendere og egendesignede t-skjorter. Med bosted rett ved siden av lokalet, var det gjennom markedets egen Instagram-konto at hun ble kontaktet og oppfordret til å delta. – Det er virkelig en fornøyelse å være her og møte så mange mennesker, uttrykker Laila entusiastisk, med et smil om munnen.

Egen designet produkter

Det første innendørsmarkedet til foreningen var preget av en sprudlende atmosfære, hvor selgerne stod ivrige ved bordene sine og ventet på de nysgjerrige kundene. Latter og hyggelige samtaler fylte luften mens folk vandret rundt og utforsket de ulike bodene, drevet av en følelse av spenning og glede.

Eva viser stolt frem produktene hun selger

Inspirert av Lokalsamfunnets Engasjement

Inspirert av Lokalsamfunnets EngasjementEva Reistad stråler av glede mens hun deler sin begeistring for den fantastiske opplevelsen hun hadde som både selger og kunde på Carl Berner- markedet. Med et smil fra øre til øre forteller hun om gleden ved å kunne støtte det lokale samfunnet på flere måter. – Det er noe helt spesielt med atmosfæren på Carls Berner -markedet, sier hun. – Å møte andre selgere og kunder som deler samme lidenskap og engasjement for lokalsamfunnet vårt, har virkelig vært inspirerende. 

Med en dyp forståelse for betydningen av å støtte det lokale samfunnet, ser Eva frem til fremtidige besøk på markedet og fortsetter å være en aktiv deltaker og støttespiller for fellesskapet hun er en del av. 

Venteliste på 55 personer

Etter flere års suksess har markedet ved Carl Berner denne gangen fått være inne på Carls. Denne overgangen har vekket stor interesse blant lokalsamfunnet, med en overveldende respons fra ivrige deltakere. Styret, og markedsansvarlig i foreningen "Carl Berner - vårt nabolag", Geena, rapporterer om en ekstraordinær entusiasme blant deltakerne, som resulterte i et utsolgt arrangement og en venteliste med 55 personer. 

For en sum på 200 kroner kunne selgerne sikre seg en plass med bord, og inntektene fra salget gikk direkte tilbake til dem. Med alle i styret som frivillige, understreker Geena at dette initiativet først og fremst handler om å skape et levende lokalsamfunnstilbud. 

Eventuelle overskudd fra arrangementet blir samlet inn og donert til lokale veldedighetsorganisasjoner. Tidligere donasjoner inkluderer 10 000 kroner til både Alternativ Jul og fattighuset. Geena Hvidsten, markedsansvarlig fra foreningen, uttrykker stolthet over hvordan Carls har blitt et nav for nærområdet og setter stor pris på at de fikk komme inn i varmen hos de til Carl Berner sitt første marked.

Hun håper at dette samarbeidet vil fortsette og bli en fast tradisjon som bidrar positivt til det lokale fellesskapet.

Powered by Labrador CMS