ROCKEFELLER: Chris Abolade engasjerte publikum med sitt nye album.

"Alle hater Chris" på Rockefeller 

Chris Abolade feiret nytt album med konsert på Rockefeller.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag klokken 20.00 åpnet dørene på Rockefeller. En og en halv time senere kom Chris Abolade på scenen. Med en gitarist og en pianist bak seg, og setlista på gulvet ved høyre høyttaler, var konserten i gang.

Johannes Sylta (20) og Vetle Sunde Dalberg (19) sto på første rad under konserten, og var stort sett fornøyd med hva de så.

– Han er jo en veldig flink artist, med mange gode sanger, men man merka at han var veldig nervøs, sier Sylta.

GOD ENERGI: Rundt tusen mennesker fylte Rockefeller for å se Abolade opptre.

Store gjester

På sitt nye album hadde Abolade med seg noen store navn, og han fikk med seg et par av de på scenen. 

En halvtime inn i konserten kom Arif Murakami på scenen for å bli med å spille "Ryktet sier". To sanger etterpå kom Roc Boyz på for å spille "Kåmon". 

– Det var en veldig god konsert, men litt overrasket over hvor mange unge det var der. Tror det er laveste gjennomsnittsalderen jeg har sett på en konsert med 18 års grense, sier Dalberg.

STJERNEGJESTER: Det var flere gjesteopptredener. Her har Roc Boyz inntatt scenen.

Gamle hits

Blandet inn med sine nye sanger, spilte Abolade også flere av sine største hits som «et brev», «sex og blomster» og «Tranquilo.» I alt varte konserten i en og en halv time.

– Det var en litt overraskende kort konsert. Tok jo litt tid før han kom på scenen, også spilte han ikke så lenge, sier Sylta.

Første turné

Oslo var første stopp på Abolade sin aller første turné. Han skal også spille i Grimstad, Kristiansand, Tromsø, Finnsnes, Bergen og Stavanger.

Powered by Labrador CMS