KLAR FOR KAMP: Kasper Wikestad er fotballekspert og kommentator, og er klar for live-podkast før Liverpool-Chelsea.

– Dette stedet elsker fotball

Onsdag 31. januar gjestet Viaplays Premier League-podcastgjeng CARLS, den nye storstuen på Carl Berners plass. – Dette stedet elsker fotball, sier fotballekspert Kasper Wikestad.

Publisert

CARLS er en nyåpnet storstue på Carl Berners Plass, hvor en gammel fabrikk har blitt totalrenovert til kafé & bar, restaurant, uteservering, vinbar, og to store arrangementsrom. 20. januar åpnet de dørene for aller første gang, og denne onsdagen fikk CARLS sport storfint besøk av Viaplays Premier League redaksjon, som arrangerte livepodcast for ett utsolgt publikum før Liverpool – Chelsea.

Gleder seg til kvelden

Kasper Wikestad er fotballekspert og kommentator, og forteller om planen for kvelden.

– Ideen til å ha liveshow kommer egentlig fra att dette er ett nytt sted, og det elsker fotball. lokalet er jo også helt fantastisk. Vi føler dette stedet fortjener mer oppmerksomhet, i hvert fall om man elsker fotball.

Wikestad forteller også at de har med seg Martin Sleipnes, kjent fra sin podkast Enkel servering i VG, som han tror vil tilføre kvelden med humor. 

– Der har vi ett wildcard, smiler Kasper.

Det er god stemning før Liverpool - Chelsea. Foto: Markus Linna

Han legger til at det ventes hele 250 stykker til liveshowet. 

– Det er utsolgt faktisk, så det er utrolig gøy at det skaper så mye interesse blant fotballsupportere, sier Wikestad. 

Storkampen Liverpool - Chelsea

Før kampen delte Kasper sine tanker om hvordan storoppgjøret skulle bli.

– Liverpool - Chelsea er en tradisjonell storkamp. dette kan sees på som en smaksprøve for ligacupfinalen som spilles den 25. februar, og både Liverpool og Chelsea er i form begge to, Og Chelsea kan jo tape og slå hvem som helst om dagen, så det blir veldig spennende å se.

 

Gjestene er klare for liveshowet. Foto: Markus Linna

Liveshowet og kvelden

Utover kvelden tok liveshow-panelet imot spørsmål, gikk gjennom lagoppstillingene og kom med sine tanker før kampen. Det ble god stemning på CARLS, og kampen endte til slutt Liverpool 4-1 Chelsea.

Casper Wågene er Chelsea supporter, og tross resultatet var han storfornøyd med kvelden. 

– Stemningen, supporterne, oppsettet og gjennomføringen gjorde det til en herlig fotballkveld, forteller han til OsloNytt.

 

Powered by Labrador CMS