Jusstudenten: Elias Holdø Rasmussen. Foto: Sunniva Heistad.

Elias Rasmussen (21) er fornøyd: – At rommet er rundt, byr ikke på noen problemer.

Elias Holdø Rasmussen (21), er en av flere som er fornøyd med fasilitetene som studentboligene på Grünerløkka har å tilby.

Publisert

Grünerløkkas studenthus består av 226 forskjellige, og unike hybler, og leiligheter. Før i tiden var dette nemlig en kornsilo, og dette setter preg på utseende i boligene.

Ikke noe problem

Rasmussen angrer ikke ett sekund på at han valgte å bosette seg på Grünerløkka.

-Jeg føler meg skikkelig hjemme her, sier studenten.

Rasmussen er 2. års jusstudent, og han forteller at han er veldig glad for at boligen ligger sentralt. Dette er noe studenter etterspør, og ønsker. I tillegg ligger kollektiv transport som trikk og buss, rett rundt hjørnet for boligen.

Hyblene har spesiallaget interiør som passer inn i den spesielle formen rommene har. Studentenes favoritt rom er badet, da han forteller at dette er stort og fint.

-Hyblene har runde hjørner, men dette skaper ikke noen problemer, forteller jusstudenten.


Studentbolig: foto av den gamle kornsiloen som nå er i bruk som studentbolig. Foto: Sunniva Heistad.

Mye for pengene

Et av flere favoritter hos Rasmussen er takterrassen. Studenten forteller at på sommerstid er terrassen mye tatt i bruk både av han, og andre boende studenter.

Rasmusen selv bor i 9. etasje, og takterrassen ligger i 17. etasje, så utsikten forteller han at er helt ubeskrivelig fin.

En annen som også benytter seg av takterrassen, og de andre fasilitetene som Grünerløkkas studenthus har å by på, er Studenten Trine Lonebu Rødseth (21). Rødseth er psykologi student, og på vår/sommer halvåret bruker hun takterrassen en god del, både selv, men også med andre studenter.

-Dersom jeg har en gjeng over på besøk, er det veldig greit å ha en terrasse hvor vi kan være, sier psykologistudenten.

Videre forteller Rødseth at husleia er helt innafor, og at de får mye for pengene i denne studentboligen.

-Jeg betaler 7990 kr i måneden. Det inkluderer strøm, vann og internett, sier Rødseth.

Psykologistudenten legger til at hun mener hun har vært heldig som har funnet en slik fin leilighet til den så billig penge, når hun sammenligner seg med sine medstudenter og venner.

God beliggenhet

Rødseth er overrasket over hvor mange fine turområdet Grünerløkka har å by på. I tillegg er det er muligheter for å gå turer langs Akerselva som ligger rett utenfor studentboligen. Her er også mange fine parker, og områder som er grønne.

-Jeg er veldig glad i å gå turer med mine venner, og derfor er det perfekt å gå turer langs Akerselva som ligger så tett på leiligheten, sier Rødseth.
Powered by Labrador CMS