Skrev ny kontrakt med Radio Rock

Rocke-gutten fra Lambertseter, Eric Sharma (34), har nå signert ny, seks måneders kontrakt hos Radio Rock. For ett år siden snublet han inn i Bauer media, og mye tyder på at han er kommet for å bli. Mange baller i lufta samtidig er det som kjennetegner Sharma mener kollegaene hans.

Publisert Sist oppdatert
Sharma (34) lager også innhold for nettsiden til Radio rock
Sharma (34) lager også innhold for nettsiden til Radio rock

Erik Sharma er født og oppvokst på Lambertseter i Oslo. I mange år jobbet han med barn i alle aldre før han selv fikk en datter og innså at han ville prøve noe nytt. Han startet å studere journalistikk på Høyskolen Kristiania. Gjennom journalistikkstudiet har man en praksisperiode hvor man får mulighet til å prøve seg i arbeidslivet som journalist.

– Jeg tok en rå sjans på journalistikkstudiet. Når man er i starten av 30-årene i det man begynner å studere, er det lett å føle seg som han «gamle karen» bakerst i klasserommet. Jeg følte samtidig at jeg hadde en viss peiling på hva jeg ville. Det å prate og intervjue folk falt meg ganske naturlig, så jeg ønsket å videreutvikle dette.

Tidlig fascinert av Rockens verden

Det var ingen tilfeldighet at han endte opp i Radio Rock hos Bauer media. I syv år har han drevet for seg selv med egen podkast «rock folk» hvor han intervjuer musikere/rockere. Fascinasjonen for rock startet allerede på barneskolen, forteller Sharma.

– Det starta jo i kassettsamlingen til moren min. Jeg var aldri den ungen som var flink i sport, jeg var heller han ungen med briller som begynte å gråte litt for lett. Så når fetteren min introduserte meg for blant annet Nirvana var jeg solgt. Det er så mye å fordype seg i, en helt ny verden åpnet seg på en måte. Rock handler mest av alt om følelser. Det er noe organisk ved det.

For øyeblikket har Sharma mange baller i luften. Han går nå inn i sitt siste halvår med bachelor-skriving, samtidig som han runder av kveldene på radio rock mandag-torsdag. I tillegg lager og produserer han podkaster som; Metallista, Rock folk og Spol tilbake.

Eric Sharma (34) i studioet til Radio Rock hvor han for tiden runder av kveldene mandag-torsdag.
Eric Sharma (34) i studioet til Radio Rock hvor han for tiden runder av kveldene mandag-torsdag.

Veien videre

Etter ett år i Radio Rock signerte Sharma nettopp en ny kontrakt på 6 måneder. Blant annet tar han over litt av sendetiden til sjefen sin Torkil Torsvik.

– Akkurat nå er planen å være her. Håper på at jeg kan fortsette med det så lenge det lar seg gjøre, men hvert fall frem til sommeren. Jeg får jo mer og mer oppgaver her, noe som er veldig ålreit.

Nå prater jeg mye aleine, så hvis jeg skal drømme litt så hadde det vært moro å være i en setting med litt flere. Så har jeg jo et indre ønske om å gjøre noe større også. En stor drøm hadde jo vært å kunne revitalisert et program alà lydverket som gikk på NRK tidligere. Det føler jeg mangler i moderne sendetid.

Powered by Labrador CMS