Hesten på Birkelunden

Fem opplevelser på Grünerløkka

OsloNytt har funnet frem fem ting det er verdt å oppleve i den vakre bydelen.

Publisert

Bydel Grünerløkka byr på mange opplevelser og morsomheter. Det oppfattes som et studentutopia, det er alltid ting å gjøre. Men om man er ny i bydelen, kan det være vanskelig å orientere seg i havet av muligheter. Derfor har OsloNytt funnet fem ting det er verdt å oppleve i vår vakre bydel. Opplevelsene er delt inn i to kategorier; dagtid og kveldstid.

Dagtid:

Paulus kirke

Paulus Kirke

Thorvald Meyers gate 31

Denne nyrestaurerte kirken er en viktig del av miljøet på Grünerløkka. Kirken ble først innviet i 1892. Kirken har besøkstid fra tirsdag til fredag mellom kl.10-14:00. Om du ikke rekker besøkstidene eller er i bydelen på andre dager, er den like flott å se på fra utsiden.

Pris: kr 0,-

Freia Sjokoladefabrikk/ FreiaLand

Freia Sjokoladefabrikk

Johan Throne Holsts plass 1

FreiaLand er sjokoladefabrikkens egen attraksjon. Det kombinerer støpning av egen sjokolade, omvisning på sjokoladefabrikken og en reise i sjokoladens og fabrikkens historie. Om du er en sjokoladeentusiast er det absolutt verdt å ta turen hit.

Pris, enkeltbillett: kr 250,-

Pris, gruppe (int. 18 pers): kr 3500,-

Naturhistorisk Museum

Naturhistorisk museum

Sars gate 1

Opplev over fire milliarder år med naturhistorie, på Naturhistorisk museum på Grünerløkka. Deres nye geologiske utstillinger består av seks hovedfortellinger. Livets utvikling, Mineraler og bergarter, Et havs historie, Historier fra verdensrommet, Vår dynamiske jord og Krystallgrotten. De har åpent fra tirsdag til søndag mellom kl.10-17:00.

Pris, Voksen: kr 150,-

Pris, Barn 6-17, student/honnør: kr 75,-

Kveldstid:

Parkteatret Bar og Scene

Parkteatret Bar og Scene

Olaf Ryes plass 11

Parkteatret Bar og Scene ligger øverst på Olaf Ryes plass, og gir deg god mat og drikke og gode konsertopplevelser. Størrelsen på konsertlokalet gjør at enhver konsert/arrangement føles intim. Inne på Parkteatret.no kan du finne konsertprogram. Kanskje en av dine favorittartister skal ha konsert?

Pris: Varierer mellom konsertene

Grünerløkka Brygghus

Grünerløkka Brygghus

Thorvald Meyers gate 30B

Etter Grünerløkka Brygghus åpnet, i 2013, har de rukket å bli et av de store håndverksbryggeriene i Norge. De tar imot grupper på omvisning og smaking på bryggeriet. På kveldene fungerer Grünerløkka Brygghus som en pub og man kan komme å drikke øl fra 21 tappelinjer og andre spennende ting på flaske. Se øl-smakstest HER.

Pris: Ubestemt

Powered by Labrador CMS