: Frigg arrangerer fotballskole: I august skal Frigg arrangere akademifotballskole på Majorstuen.
: Frigg arrangerer fotballskole: I august skal Frigg arrangere akademifotballskole på Majorstuen.

Frigg håper på en koronafri sommer

2. august 2021 skal Frigg arrangere akademifotballskole på Majorstuen. Til tross for at vi lever under en pandemi, håper Frigg å gjennomføre fotballskolen som normalt.

Publisert Sist oppdatert

For fjerde året på rad skal Frigg arrangere fotballskoleakademi. Her kan alle som er født mellom 2009-2013 melde seg på, også de som ikke er medlem i Frigg. Arrangør og klubbutvikler i Frigg Endre Theimann, gleder seg til august.

– Så lenge gjenåpningsplanen av Oslo går normalt, vil vi forhåpentligvis kunne gjennomføre akademifotballskolen som vanlig, sier han.

I løpet fem dager er det lagt opp til organisert opplegg, som gjennomføres av profesjonelle trenere fra Frigg. Endre Theimann tror profesjonelle trenere, øker kvaliteten på akademifotballskolen.

– Akademifotballskolen er for de som har et mål om å bli en bedre fotballspiller. Mange av de som melder seg på akademifotballskolen har tilhørighet til Frigg fra tidligere, og mange kjenner trenerne fra lagene de spiller på, sier han.

I tillegg til akademifotballskolen, arrangerer også Frigg en Tine Fotballskole. Denne fotballskolen har også fotballtreninger, men annet opplegg utenfor fotballen i tillegg.

– Tine Fotballskole fokuserer mer på det sosiale, og det er et veldig fint tilbud for de som liker å spille fotball. Helt ideelt for de som nettopp har startet å spille fotball, sier Endre Theimann.

På onsdagens pressekonferanse sendte Byråd for kultur, idrett og frivillighet Omar Samy Gamal (SV), en stor takk til de til de ulike idrettslagene i Oslo, for måten de har håndtert pandemisituasjonen på. Han påpeker også viktigheten av at fritidstilbud for barn og unge kan holde åpent.

Stolt av idretten: Byråd for kultur, idrett og frivillighet Omar Samy Gamal (SV), er stolt over idrettsklubbene i Oslo.
Stolt av idretten: Byråd for kultur, idrett og frivillighet Omar Samy Gamal (SV), er stolt over idrettsklubbene i Oslo.

– Tilbud som fotballakademier er veldig viktig. Både med tanke på aktivitet, men også den sosiale omgangen som former oppveksten, sier han.

Til slutt gir han Frigg informasjon på hvordan smittesituasjonen i Oslo må være, for at akademifotballskolen skal kunne arrangeres som vanlig.

– Hvis smittetrykket er synkende, vaksineringen fortsetter og smittesporingen er god, vil man kunne åpne opp for slike tilbud, sier han.

Powered by Labrador CMS