Nedre Løkka Cocktailbar og Lounge

God atmosfære og cocktailkurs

Er du ute etter et hyggelig sted å ta en fredagspils, eller har du lyst å prøve deg på Cocktail kurs. Da kan Nedre Løkka cocktailbar & lounge være stedet for deg.

Publisert

Hvis du skal ut for å ta deg en øl eller en cocktail på Grünerløkka er mulighetene uendelige. Barer og utesteder ligger tett i tett og da kan det ikke alltid være like lett å bestemme seg for et sted. Nedre Løkka cocktailbar & lounge kan verdt et forsøk.

 Avslappet stemning

Harald Reigtad og Joakim Reinertsen

Nedre Løkka befinner seg i Thorvald Myers Gate og du blir møtt med et stort rødt neon skilt når du går inn. Selve lokalet er stort og romslig, og cocktail baren er kult dekorert i et busketema. Selv om lokalet er stort, får man en hyggelig og intim følelse av å være der. I den pent kledde cocktail baren serveres det et stort mangfold av forskjellige drinker og typer øl. De har også et eget selskapslokale i andre etasje, som leies ut til større selskap eller arrangementer. Det rommer over to hundre personer og passer perfekt til en hyggelig aften med jobben eller andre sammenkomster.

 Cocktailkurs

Hvis du er en som ikke bare har lyst å drikke cocktails, men også prøve å lage de på egenhånd. Da bør du stikke innom Nedre Løkka sitt cocktailkurs. Her får du et innblikk i hvordan bartendere jobber, samtidig som du får et godt innblikk i cocktailens historie og hvordan du setter de sammen. Dette er noe som passer perfekt for utdrikningslag eller som et jobbarrangement. Prisen på dette ligger fem hundre kroner per person med grupper på ti til hundre og ti personer.

 Kommer tilbake

Harald Reigstad (27) og Joakim Reinertsen (27) er to av de som har valgt å ta turen innom Nedre Løkka Cocktailbar & lounge. Reigstad forteller at det kun var ved ren tilfeldighet at de tok turen inn.

— Vi sto vel egentlig å venta på en kompis som skulle møte oss. Men han ble forsinket så ta tenkte vi at vi kunne ta en øl mens vi ventet. Så da gikk vi inn her, og ble veldig positivt overrasket.

 Reinertsen forteller at de som regel pleier å være de samme stedene i sentrum, men syntes det var helt greit med litt variasjon.

 — Vi er jo alltid de samme stedene, så at vi gjorde noe nytt nå var morsomt. Veldig kult sted, med god atmosfære og hyggelig folk som jobber her. Vi kommer definitivt tilbake.

Powered by Labrador CMS