Turglede: Ute på tur på St. Hanshaugen når snøen smelter.

Vårens Kulturkalender: Gratis Glede!

Hvis du kjeder deg og ikke vet hva du vil gjøre på fritiden, kan du sette av disse datoene!

Publisert

Her er to arrangementer hver måned!

Mars:

Den 8. Mars er det kvinnedag og da er det gratis sjekk for de mellom 25-69 år på St.Hanshaugen helsestasjon!

Endelig vår: Beste med våren kan være å endelig grille.

Mars er starten på vårens tid og da er det endelig varmt nok til å være ute. Prosjektet FASADE er en gratis forestilling som blir holdt utenpå bygningen i Theresesgate 35B. Forestillingen er en trilogi og handler om tre forskjellige kvinner med ulike utfordringer i livet. FASADE blir arrangert tre dager, både 20,- 21-, og 22. Mars. Billettene må hentes ut på forhånd på vegascene.no.

April:

OBS! koster penger. Hvis du har en voksen hund og ønsker å skape et sterkere bånd, kan du delta på hundekurset med GoodDog St. Hanshaugen. Dette kurset koster 2000kr og arrangeres 11. April.

Hvis du ønsker å gjøre noe gratis kan du bli med på Påskemoro på Lovisenberg menighetshus. Dette varer fra klokken tre til fem, 1. April. 

Mai:

Hva er vel bedre enn en gratis festival? Hvert år blir Haugenfestivalen arrangert i Stensparken, i år holdes konserten den 24. Mai 2024. En av artistene som skal opptre er Tyr, og flere vil bli annonsert når det nærmer seg. 

Quizgutta holder også quiz på Youngs i Mai, men også noen ganger i april. Det er helt gratis å delta og ID er 20 år. Siste opptreden er 29. Mai. Men hvorfor vente? Finn billetter inne på youngs.no. 

Powered by Labrador CMS