Det var en intens og jevn kamp i Grünerhallen torsdag kveld

Grüner tapte på overtid mot Storhamar

(Grüner – Storhamar 2–3 etter spilleforlengelse) Storhamar klarte til slutt å slå Grüner 42 sekunder ut i overtiden etter en jevn kamp i Grünerhallen. Osloklubben får fortsatt med seg poeng etter en god kamp mot de gulkledde fra Hamar.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kveld sto Grüner ishockeyklubb klare til å ta imot Storhamar i Grünerhallen. Grüner kom fra en fantastisk 7-5 seier over Lillehammer i forrige kamp. Men Storhamar kom til Oslo etter et tungt 3-0 tap borte mot Ringerike.I

Det var en bra start i første periode for osloklubben da Tim Robin Johnsgård satt inn 1-0 til Grüner, etter målgivende fra William Mäkinen og Simen Nielsen.

Grüner fortsatte det gode spillet i første periode, men slapp Storhamar inn i kampen igjen etter flere utvisninger hos laget fra Løkka. Storhamar hadde flere gode sjanser i powerplay utover i perioden. Og Mikael Zettergren slo tilbake med 7 minutter igjen i første periode og utliknet til 1-1 i powerplay.

Starten på den andre perioden var ikke like bra for de svartkledde fra Oslo, da Mats Mostue scoret kun etter 46 sekunder for Storhamar, og stillingen var da 1-2.

I en ellers målfattig periode var det heller hardt spill og slåssing som preget den andre perioden. Mot slutten av andre periode resulterte det i at Storhamarspiller Jan Brejcak og Grünerspiller Tobias Skuterud gikk sammen i en skikkelig slåsskamp, og begge måtte ende kampen og gå tidlig i dusjen.

Oslolaget klarte å score to mål mot laget fra Hamar.

Grüner startet den tredje og med litt over tre minutter med overtallsspill. Dette overtallsspillet resulterer i at Marius Cahro Hansen satt inn 2-2, og lagene var da like langt i Grünerhallen. Simen Nielsen og William Mäkinen sto igjen for målgivende på 2-2 scoringen.

Etter tre perioder og stillingen 2-2 var det klart for overtid og sudden death. Det ble en kort og tung overtid for Grüner, der Storhamar og Samuel Solem avgjør kampen etter 42 sekunder inn i overtiden med en fin scoring.

Storhamar tar med seg to poeng, og Grüner og trener Morten Elverud får med seg ett poeng fra en jevn kamp i Grünerhallen.

Grüner ligger nå på 9. plass i fjordkraftligaen, med både en god del poeng opp til Ringerike på 8. plass og en god del poeng ned til Manglerud Star på 10. plass.

Osloklubben Vålerenga skulle også egentlig ha spilt kamp i dag mot Lillehammer, men kampen ble avlyst på grunn av koronasmitte hos en Vålerengaspiller.