Jakob Lorange, resturantsjef på Dumpling As

Grünerløkkas nye it-restaurant

Dumpling As har tatt Grünerløkka med storm. Med et avslappet og lunt lokale på toppen av Grünerløkka har restauranten allerede blitt fullbooket ut mars.

Publisert

På hjørnet av Thordvald Meyers gate i de gamle lokalene til Grünerløkkas kjære Bass, har en ny restaurant tatt over. Komiker trioen Morten Ramm, Lars Berrum og Erik Solbakken har gått sammen med prisvinnende kokken fra The Golden Chimp, Jan Robin Ektvedt for å få drømmen i oppfyllelse. 

Å bringe dumplings til folket.  

Avslappet og rimelig

Det hyggelige nyoppussede lokalet til restauranten

Jakob Lorange, restaurantsjef for Dumplings As forteller at han håper at det blir en lavterskel å dra innom restauranten. Om det er et stopp for noe godt i glasset før man drar ut på byen eller etter jobb for en liten matbit med kollegaer skal man kunne dra ut uten å svi av lommeboken. 

Restauranten har en satsning på et rimeligere tilbud for gjestene sine. Hvordan de klarer å oppnå dette er gjennom et prepp kjøkken de har på Torshov. 

Luksusproblem

Lorange innrømmer at populariteten rundt åpningen til dumpling restauranten har vært et luksusproblem. 

– Skulle nesten ønske at vi hadde hatt en ekstra måned til å forberede oss, forteller han.

Lokalet har vært fullstappet siden åpningsdagen. Det er gøy å få så mange gjester, men når det går i et fullt kjør er det ikke alltid lett å gjøre alt riktig med en gang.

– Alle restauranter må jo prøve og feile. Så det er mye testing. Både i rutiner og nye systemer som må justeres på, forteller Lorange.

Nora Strand, en selvutnevnt matentusiast har nylig vært innom restauranten. Hun forteller at hun var overasket over hele opplevelsen.

– Først vil jeg ikke anbefale å dra alene. Å dra i en gruppe er kanskje best for da kan man bestille litt forskjellig og dele alt sammen, forteller Strand.

Man får kun seks dumplings. Strand påpeker derfor at det kan bli et litt kjedelig måltid hvis man bare er en person. 

I tillegg til dumplings har restauranten et stort utvalg av sideretter og et enda bredere utvalg av drikke. Man kan både finne japansk sake og eksotiske cocktails, men også vin på tapp. Noe som har tatt Oslo med storm det siste året. Ikke bare er det billigere å ha vin på tapp, men det er også svært miljøvennlig. 

Om målet er å spise et godt måltid eller dra ut for en snack og en god drink er terskelen lav for å poppe innom Dumpling As for en avslappet og rimelig aften.

Åpningstider

Søn-ons: 17 - 00 

Tors-lør: 17- 01

(Kjøkkenet er åpent frem til klokken 22)

Thorvald Meyers gate 26A

 

Powered by Labrador CMS