Historisk opptreden av Isah

Isah på scenen med live band.

Isah skapte opera-historie

Stjernen fra Stavanger skapte historie da han solgte ut den Norske Operaen to ganger på en kveld.

Publisert Sist oppdatert

Søndag kveld 14. januar opptrådte Kaleb Isaac Ghebreiesus (24), også kjent under artistnavnet Isah på den Norske Operaen. Dette gjorde han ikke bare en gang, men hele to ganger på samme kveld. Begge konsertene var utsolgt. 

Aldri før er det blitt stelt i stand et lignende arrangement på Operaen. Her var det rød løper, omfattende musikk katalog og et fantastisk lysshow. Han tok også med seg overraskelses gjester som Dutty Dior, Emma Steinbakken og Cherrie. 

Deler rampelyset

Underveis i konserten dukket det opp uforventet besøk på scenen. Store norske artister som Emma steinbakken og Dutty Dior var på scenen. Artisten Cherrie fra Sverige kom også hele veien fra Stockholm. 

- Syns det er fint og legge til noe ekstra. Jeg kunne fint ha spilt konserten alene, men er alltid kjekt å endre dimensjoner og energi på scenen, sier Isah.

Isah og Dutty Dior på scenen under fremføringen av hitlåten "Hallo."

Noe helt unikt

Tidligere har operaen sjeldent blitt assosiert med den moderne popkulturen. I løpet av de siste årene har det vært mye snakk om spektrum, men Isah valgte å skille seg ut fra mengden. 

- Jeg hadde lyst til å skille meg litt ut, velge en annen retning. Det er noe folk ikke hadde sett for seg, og derfor blir det enda mer spesielt sier Isah. 

Største konserten noensinne

Artisten forteller at dette er den største konserten hans noensinne. Når det kommer til produksjon, musikk utvalg, innsats og kvaliteten på produktet, så nådde Isah helt nye høyder. Konserten fikk terningkast 6 av konsertanmelder fra Gaffa.no 

- Det er en selvfølge at eg skal toppe dette. Dette er bare begynnelsen. Vi får se hva framtiden bringer når det kommer til spektrum, sier Isah. 

God under press

Konserten var bra gjennomført, og det var tydelig at artisten har tilordnet seg gode ferdigheter på scenen. Mange artister pleier å gjennomføre en rutine for å forberede seg mentalt før enopptreden.

- Jeg har ikke noe spesielt jeg gjør. Det betyr veldig mye for meg, og jeg elsker å stå på scenen sier artisten fra Stavanger. 

Den norske stjernen Isah under sine forberedelser til sin største konsert noensinne.

Et halvt år på planlegging

Profesjonell fotograf og kreativ direktør Victor Gelius (27) forteller at de brukte et halvt år på å planlegge arrangementet. Konsertene gikk over alle forventninger, og reaksjonene fra publikumet gjorde det enda bedre. 

- Dette er bare starten for Isah sitt nye kapittel, er mye spennende på agendaen i 2024. Så stay tuned, avslutter Gelius med. 

Bilde av salen fra balkong.
Powered by Labrador CMS