Gina koser seg i sentrum.
Gina koser seg i sentrum.

Gina sprer glede i sentrum

I den kalde vinteren i år er det en ny katt i Lillesand sentrum som har hilst på alle som ønsker. Dette er Gina som trives godt i det kalde været.

Publisert

Mange har den siste tiden lagt merke til en ny katt i sentrum som deler ut kos til alle som vil ha. Den hilser høylytt på forbipasserende. Den sentrumsglade katten blir godt tatt i mot av Lillesandere som deler sine positive opplevelser på Facebook-gruppen «Hva skjer i Lillesand?». Flere deler også sine bekymringer ovenfor katten om den trives i det kalde været.

Flere lokale butikker lar Gina gjerne komme inn i varmen om hun ønsker det. I slutten av desember ble hun uheldigvis låst inne hos Interiørfruene, men ble sluppet ut igjen samme kvelden.

Trives ute

Ginas eier Tanya Fast (20) har nylig flyttet til Lillesand sentrum. Fast synes det er hyggelig å høre at mange tar godt i mot Gina i sentrum. Hun sier at Gina trives godt ute til tross for ekstreme kuldegrader og er vant med å være enda lengre ute i kaldt vær. Gina velger selv om hun ønsker å være ute eller inne, men velger å være ute når Fast er på jobb.

Powered by Labrador CMS