Frykter ikke konkurrentene: – De som leverer overlever

Den erfarne restauranteieren, Hiep Doan (56) åpnet Sami Sushi under epidemien. Han hevder takeaway-tilbudet deres har vært restaurantens klare redning i denne vanskelige tiden.

Publisert Sist oppdatert

– Det har generelt vært en tøff periode for restaurantbransjen. Og jeg kjenner til flere serveringssteder som har kollapset, sier Doan.

Ikke helt som forventet

Til tross for nye restriksjoner, skjenkestopp og stigende smittetall satser den drevne restauranteieren for fult på en rendyrket takeaway-restaurant.

Han innrømmer at Sami Sushi ikke har nådd helt mål, men at han likevel er fornøyd sett opp i mot den vanskelige tiden den nyetablerte restauranten står overfor.

SMILENDE RESTAURANTEIER: Hiep Doab (56) er strålende fornøyd for suksessen med Sami Sushi på St.hanshaugen.
SMILENDE RESTAURANTEIER: Hiep Doab (56) er strålende fornøyd for suksessen med Sami Sushi på St.hanshaugen.

Leverer mat på døren

Ifølge Doan har flere av konkurrentene, nå den siste tiden, slitt med økonomiske utfordringer. Dette har sammenheng med utgifter knyttet til større lokaler, bemanning, vedlikehold og renhold.

–Det er mindre kostbart å drive et lite sted med takeaway. Folk trenger fortsatt mat, og vi kan servere dem, sier Doan.

For bare tre dager siden tegnet restauranten avtale med leveringsselskapet, Foodora. Doan understreker at de opplever enda mer trafikk, og vesentlig mer pågang etter signeringen.

Råsjans på gode råvarer

– De som leverer den beste maten overlever. Derfor vil vi fokusere på å levere byens beste råvarer, sier restauranteieren.

Han legger til at den lokale befolkningen har vært tidlig ute med mye ros og skryt av Sami Sushi. Dersom restauranten fortsetter å gå så bra, legger ikke Doan skjul på hva han drømmer om på sikt.

– Det er å åpne flere Sami Sushi restauranter rundt om i Oslo. Men det er bare et mål, og man vet jo ikke hva som kommer til å skje fremover, sier Doan.

Powered by Labrador CMS