Spinnglatt: Inngangspartiet til Martin Hansen på Carl Berner

Krever grep etter brudd i armen 

Glatte gulv har ført til at Martin Hansen (31) vurderer å gå til kommunen. Hansen mener dette er "brudd" på reglene og at noen må gjøres snarest.

Publisert

På denne tiden av året kan snøen skape store utfordringer for Oslos innbyggere. Såpeglatte veier har ført til at kollektivtransport har stått bom stille, og fotgjengere har måtte ta ekstra hensyn. Men selv med varsomhet har det ikke gått like bra for alle.

Såpeglatt gulv 

De siste dagene har snøen lavet ned og skapt store problemer for mange. Dette har Martin Hansen (31) fått erfare da han skulle ut for å dra på jobb. 

Da Hansen skulle dra på jobb på morgenen skled han på stein flisene i gangen og tok seg for med armen. Dette resulterte i brudd i armen og gips de nærmeste månedene.

— Det er selvfølgelig utrolig kjedelig. Jeg er en person som liker å være aktiv, både på langrenn og alpint. Dette blir vanskelig å gjøre nå som jeg må gå med gips fremover.

Hansen kjøpte leiligheten på Carl Berner i 2019 og har siden det bodd der med kjæresten sin. 

Klaget flere ganger 

Hansen har nå gått til styret med et ønske om at det gjøres noe med de glatte flisene i gangen, men dette er langt i fra første gang saken har kommet opp.

— Jeg tror jeg har sagt fra om flisene i gangen hvert år jeg har bodd her men det er aldri noe som blir gjort. "Vi skal se på saken" er den vanligste responsen jeg får, sier han. 

Hansen sikter også til at det er flere barn som bor i bygården og at det kan gå sikkerlig galt om ikke ting blir tatt hånd om nå.

Såpeglatte gulv i gangen på Carl Berner

Tar klagen videre 

Etter en rekke klager uten noe resultat har Hansen sett seg lei av bygårdens evne til handle. Nå vurderer han å ta klagen videre om ikke ting blir gjort.

— Det finnes grenser på hvor mange ganger man skal måtte klage før det skjer noe. Om ikke ting blir gjort blir jeg nødt til å ta det videre opp, sier han.

Hansen forteller med et lite smil at han håper skaden hans gjør at bygården tar saken mer på alvor og at ting blir gjort snarest.

— Nå er jeg det beste eksempelet på at vi trenger noe form for teppe eller underlag som gjør at det blir mulig å gå uten å være Bambi på isen, sier han.

Powered by Labrador CMS