Kritiserer bydelen etter avslag - sint og skuffet

En pils i sola er det mange av oss som lengter etter, men den får du ikke hos Jose´s Taco & Quesadilla bar. Nå tar daglig leder, Torgeir Ambriz Standal, et oppgjør mot politikerne.

Publisert

Søkte om leie til uteservering

Jose´s Taco & Quesadilla bar søkte om å få uteservering langs veggen, avslaget kom 7 dager senere. Nå er daglig leder Torgeir Ambriz Standal både skuffet og sint på politikerne:

– Jeg er sint og skuffet på kommunen og politikerne. Jeg syntes det er helt spesielt at de ikke prøver å hjelpe en bransje som har blødd de siste tre årene, sier Standal til OsloNytt.

I avslaget fra Oslo kommune står det at «bydelens vurdering er at det ikke er mulig å ha 1 meter uteservering ut fra fasaden». Noe Standal kan si seg enig i. Det han dog stusser over er hvorfor han da ikke kan benytte seg av det gamle sykkelfeltet som nå ikke brukes til noe.

– Dette sykkelfeltet blir ikke brukt til noe, men er for varierende for rullestolbrukere og andre personer med funksjonsnedsettelser ifølge bydelen. Da skjønner jeg ikke hvorfor vi ikke kan plassere noen stoler og bord der. De snakker kun imot seg selv, forteller Standal.

Standal legger til at han ikke helt forstår hvordan stoler og bord på et sykkelfelt, som allerede er for «varierende» for personer med funksjonsnedsettelser å gå på, kan være i veien.

Videre forteller den frustrerte sjefen at en «fugl har visket han i øret» om at en representant for bydelen har vært utenfor baren, med en tilsynelatende blind person, for å begrunne i praksis. Standal skjønner ikke hvorfor dette blir gjort når han ikke er til stede, og mener politikerne jobber imot han.

– Jeg kjenner godt til Markveien da jeg bor her, og vet godt hvem som styrer bydelen vår. Jeg gleder meg til det nye valget og håper på at vi kan få noen endringer på Grünerløkka snart, sier Standal

Kommer ikke til å gi seg

Selv med avslaget i hånden og en lang kamp foran seg, kommer ikke Standal til å gi seg. Han er fast bestemt på å ta opp kampen mot bydelen, selv om han ikke helt har troen.

– Personlig tror jeg ikke vi ikke kommer til å få uteservering denne sommeren, men kampen må kjempes. Får vi ikke uteservering i år, så kommer vi til å gå konkurs, forteller en fortvilende sjef.

Powered by Labrador CMS