NORLI; Mange går forbi Norli Universitetsgata

Norli blir en del av Trumf-gjengen 

Dette ble Norges første bokhandel med Trumf-medlemskap.

Publisert Sist oppdatert

Helt siden Trumf ble lansert i 1996, har flere kunne benytte seg av tilbudene som Trumf har å tilby. Til nå har det vært diverse dagligvarekjeder og Shell bensinstasjoner som har vært en del av lojalitetsprogrammet. 

Trumf har vært for kunder som er en del av Norgesgruppen, men nå har Norli blitt en del av gjengen og er den første og eneste bokhandelen til å være en del av lojalitetsprogrammet.  

Blir positivt overrasket

Norli hadde Trumf lansering 8.januar og som en del av lanseringen hadde de 25% Trumf-bonus. Dette var en bonus som hadde positiv innvirkning på kundene, sier Norli Paleet-ansatt Dominic De Rollo. Han forteller at kundene er veldig fornøyd med at Norli er en del av lojalitetsprogrammet.

Kundene som kommer innom, blir positivt overrasket når de blir fortalt at det blir registrert Trumf-bonus når de bruker et kort knyttet til medlemskapet deres på Trumf.

Aud Hauklid ble overrasket da hun ble spurt om hun hadde fått med seg at Norli har blitt en del av Trumf og at hun ikke hadde fått noen beskjed om det. Hauklid forteller videre at hun ikke ofte handler bøker på Norli lenger og spesielt ikke nyheter, men det at bokhandelen har fått Trumf vil endre dette. 

Blir kvitt eldre bøker

Hilde Heradstveit, dagligleder på Norli Eldorado sier at de veldig glad for at Norli har fått. 

– Dette er en stor markedsfordel, sier Heradstveit. 

Hun mener at kundene ikke har hatt noen store reaksjoner men de som har fått det med seg er positive til dette og at de som er medlem i Trumf kjøper mer og spesielt eldere bøker. 

Heradstveit ble spurt om de hadde markedsført noe selv utenfor utlevert kampanje plakater, men det hadde de ikke. Videre forteller hun at Norli pluss medlemer har fått nyhetsbrev med informasjon om at Norli har fått Trumf. 

NORLI: Utenfor Per Magnussen

Hadde ikke fått med seg all informasjon

På Per Magnussen Bokhandel hadde de noen problemer i starten av Trumf lanseringen, forteller ansatt Nina Nordal Rønne.

– Ikke alle ansatte hadde fått med seg alt av informasjon under lanseringen. Det var noen små ting som å måtte skanne en strekkode i Trumf appen, men det løste seg til slutt, sier Rønne. 

Per Magnussen Bokhandel ble etablert i 1916 og var en uavhengig bokhandel helt til Norli tok over driften i mai 2022. Når Norli tok over butikken, bestemte de seg for å beholde utseende og det kulturelle ved den butikken. Noe man kan si har gjort at kundene liker så godt å komme dit ovenfor andre Norli-butikker. 

I tillegg til å selge bøker, selger de også innredning blant annet bokhyller.

Powered by Labrador CMS