GOD STEMNING: Anita Kristiansen (t.v.)) Sigrid Eriksen og Emilie Grytnes (t.h.) gledet seg til Arif og Ruben skulle opptre. FOTO: 300053
GOD STEMNING: Anita Kristiansen (t.v.)) Sigrid Eriksen og Emilie Grytnes (t.h.) gledet seg til Arif og Ruben skulle opptre. FOTO: 300053

Musikkfest på vulkan

H&M arrangerer gratis musikkonsert for syvende år på rad. Denne gangen foregikk minifestivalen på Vulkan.

Publisert Sist oppdatert

H&M har i flere år vært kjent for å løfte up and coming artister på minifestivalen H&M loves Music. Tidligere har det vært artister som Unge Ferrari og Cezinando, som i dag gjør det stort. Cezinando har blant annet vunnet Spellemann.

Nyetablerte

Festivalen med gratis inngang er en del av Musikkfest Oslo, og fokuserer på å fronte nyetablerte og spennende artister fra et bredt spekter av sjangre. I år er det Arif, Ruben, Emma Steinbakken, Great news, Emir, Skaar, Sløtface, Amanda Tenfjord, Iris, Virkelig, Royane, Viljar Broks, Ehi, Peder Elias, Ousu Leigh, Lauren og Daniel K som opptrer. Noen på utescenen på dagtid, som er gratis og åpen for alle. Mens noen på kvelden, hvor det også er gratis- men med påmelding og 18 års-grense.

Da arrangementet var grati var det naturligvis en stor pågang, og køen var lang utenfor Vulkan Arena.

60 millioner streams

Emilie Grytnes gledet seg spesielt til Ruben skulle innta scenen. Ruben har over 60 millioner streams og topplasseringer på både radio og Spotify. Senere i år skal han opptre på Palmesus, Skandinavias største strandfest. Han anses å være et nytt stjerneskudd til musikk-Norge.

- Jeg hører ofte på Walls, The Half og Lay By me. De sangene går jo ofte på radioen og er på mange Spotify-lister, sier Grytnes,

Ruben publiserte et bilde på Instagram med tittelen “Thank you for last night Oslo” med et hjerte, så forhåpentligvis sto publikum til forventningene.

Arif er også svært populær på spillelistene. I 2018 samarbeidet han blant annet med Karpe, MARS og Unge Ferrari. Arif vant urørt-finalen i 2013 og har etter dette vært en artist som stadig slipper ny musikk.

Enda et stjerneskudd er Emma Steinbakken, som har tatt musikk-Norge med storm etterr den første låten“Not Gonna cry”.

Sigrid Eriksen forteller at hun gleder seg til kvelden.

- Jeg føler H&M loves Music er en kickstart på festivalsommeren vi har i vente. Jeg elsker Oslo sommer, og H&M loves Music er et fint tilskudd til en nydelig sommer i hovedstaden!

Champions League finale samme kveld

Er det en ting som er sikkert så er det at Oslo by var full av fotball-entusiaster lørdag kveld. Synne Dyrhaug (23) ankommer Vulkan litt senere, hun skal nemlig se Champions League finalen. H&M skulle kanskje valgt en annen dato, men det var en stor skjerm utenfor Vulkan Arena hvor kampen ble vist. Dyrhaug var ikke klar over at de viste kampen på storskjerm.

- Hadde jeg visst på forhånd at de viste kampen på storskjerm utenfor så hadde jeg nok blitt med dit først. Men jeg ankom senere, og det var fortsatt utrolig god stemning der, sier Synne.

Er du fornøyd med kampen? - Egentlig er jeg likegyldig til hvem som vant, men på grunn av min store fotballinteresse så var denne kampen viktig å få med seg, forteller Synne.

Anita Kristiansen er storfornøyd med kveldskonsertene.

- Det var sinnsykt gøy! Bra lyd, kul scene og flinke artister. Med tanke på at det var gratis så var ikke forventningene mine alt for høye, så jeg ble svært positivt overrasket! Vi samlet oss en god gjeng fra klassen vår, journaliststudenter, og dro sammen. Det ble en veldig fin kveld, og det var så gøy at det var flere artister. Slik ble det så variasjon i musikken, det ble liksom flere sjangere. Gøy!

Det er ingen tvil om at det er mange unge norske musikk-talenter om dagen, og vi takker H&M for å løfte de frem og arrangere en musikkfest på Løkka!

Powered by Labrador CMS