«Raywayy» ute med debutsingel

Et ungt stjerneskudd fra Etterstad slapp natt til torsdag sin første singel. 

Publisert Sist oppdatert

Raywayy (21), eller Rayeh Sharif Abrar som han egentlig heter har lenge hatt en brennende interesse for musikk. Han har tidligere vært featured på låten «Spinna Benz», lagd av den finske artisten «Krissmane», og har selv sluppet to freestyles på sin Instagram. Nå har han sluppet sin egen debutsingel. 

De seks «Hood Lessons»

Låta heter «Regelbok», og handler om de seks viktigste reglene i livet, forteller Abrar. Han sier så videre at han prøver å lære folk om de type regler som man ikke lærer på skolen, «hood lessons». Abrar sier det var deilig å få laget en låt alene, da man får mer kreativ frihet.

– Det som er fint er at man får styre sin egen beat og vibe på sangen, det blir litt tatt bort når man samarbeider med en annen, sier Abrar.

Han forteller videre at på samarbeidet med «Krissmane», var sangen så og si ferdig da han ble spurt om å være med på den, og at han kun var med på å lage et vers i sangen. 

 Får støtte

Interessen for musikk deler Abrar med fler i kretsen sin. På spørsmål om hvem han følger meg på av norske artister svarer han bla. Kode59, OTG og Obede, som alle er fra samme området som han. Han forteller at det er fint at de kan støtte hverandre, og dra hverandre opp. Han er tydelig positiv til fremtidige samarbeid med dem.

– Ser hvor det tar meg

Abrar forteller at musikk absolutt er noe han tenker å fortsette med, og at fler prosjekter er på vei.

– Det kommer fler singler, tenker bare jeg fortsetter å «pushe» så ser jeg hvor det tar meg, sier han selvsikkert. 

 Det er åpenbart at den unge artisten er godt motivert, og har høye ambisjoner. Han avslutter med å fortelle oss at drømmen, på sikt, er å selge ut Spektrum.

 

Powered by Labrador CMS