Den nye loungen i Grünerhallen

Ny lounge i Grünerhallen

Den nåværende sesongen har vært tøff for Grüner hockey. Nå pusses hallen opp og gjøres klar til de siste avgjørende kampene for å slippe nedrykk.

Publisert

Nok en tøff sesong for Grüner

Denne sesongen har i likhet med de tre foregående sesongen vært ekstremt tung for Grüner hockey. Med kun 15 poeng på 37 kamper begynner man å gjøre seg klar til kvalifiseringskamper i Grünerhallen.

– Det er klart, man skal jo alltid leve i håpet, men realistisk sett så havner vi på 9. eller 10. plass som er kvalifisering, sier Trond-Erik Larsen til OsloNytt.

Han sier videre at de selvfølgelig hadde håpet på å kunne klare en 8. plass, men at de var forberedt på at det kunne bli tøft.

Daglig leder hos Grüner hockey, Trond-Erik Larsen

Grüner hockey ligger i skrivende stund på en 10. plass i Fjordkraft-ligaen med 8 kamper igjen av sesongen.

Nye fasiliteter i Grünerhallen

Til tross for de mange dårlige opplevelsene på isen, har kommunen og klubben spyttet inn penger til å pusse opp Grünerhallen innvendig. Det er brukt et sted mellom 500 og 600 tusen kroner der hovedprosjektet har vært en ny «lounge».

– Loungen vil bli brukt til å samle sponsorer og inviterte gjester til en matbit og noe drikke, både før og etter kampen, forteller Larsen.

Videre sier Larsen at det på sikt vil være mulighet til å selge VIP billetter med tilgang til loungen, men at de nå tar en ting om gangen. Han håper at loungen kan være med på å øke opplevelsen av å være på kamp.

I tillegg til å pusse opp loungen, er det også kommet to nye toaletter, nytt treningsrom og et arkivrom/ kontor for trenerteamet i Grünerhallen.

Powered by Labrador CMS