Dette er nyttårsforsettet til Oslo-folket

2022 er godt i gang og som vanlig starter veldig mange året med ett ønske om å gjøre en endring. Vi har pratet med fem på gata i Oslo som deler sine nyttårsforsett!

Publisert Sist oppdatert
Foto: Tina Flo
Foto: Tina Flo

Andrea Brække (23) fra Grünerløkka ­­
– Nyttårsforsettet mitt i år er å endelig ta lappen! Det føler jeg begynner å bli på tide nå. Også vil jeg reise mer. Forhåpentligvis åpner det seg litt muligheter for det i år, og de skal jeg bruke.

Foto: Tina Flo
Foto: Tina Flo

Magnus Friisk (27) fra Carl Berner
– I år er nyttårsforsettet mitt å få kjøpt meg bolig. Forsettet i fjor var å spare nok penger og det funket ganske bra. Også selvfølgelig å trene mer da.

Foto: Tiina Flo
Foto: Tiina Flo

Hedda Sømme (28) fra Torshov
– Mitt nyttårsforsett i år er å ikke shoppe så mye. Så ja, begynne å sette litt av de pengene til sparing. Det har jeg sagt før da, men i år skal klare det.

Foto: Tina Flo
Foto: Tina Flo

Numi (10 uker) fra Grünerløkka
Eieren til Numi hadde ikke hevet seg på nyttårsforsett-bølgen i år. Men lille Numi på 10 uker har som forsett å bli førerhund aspirant!

Foto: Tina Flo
Foto: Tina Flo

Sindre Magnussen (29) fra Sandaker
– I år har jeg som mål å få bedre kontakt med menneskene rundt meg, og bruke mer tid på gode samtaler. Det vil jeg prøve å oppnå ved å sette av mer tid til å være med familie og venner, kanskje ta opp kontakten med gamle venner, og legge vekk mobilen. Sosiale medier opptar så mye tid som jeg heller burde bruke på andre ting. Det å bytte ut mobilen med en bok på kvelden er heller ikke så dumt.

Powered by Labrador CMS