Gjengen i OA_M Studio. (Fra høyre) Max Svendsen, Ola Dalheim og Arman Sellæg

OA_M Studio er aktuelle med ny kunstutstilling

Nå kan du se de nyutdannede arkitektstudentene sin helt nye utstilling «Power Of Materiality»

Publisert Sist oppdatert

Trioen Ola Dalheim, Max Svendsen, og Arman Sellæg ble kjent med hverandre via studiene. De har nettopp fullført sin utdanning innenfor arkitektur, og er nå aktuelle med sin andre soloutsilling, denne gangen på SKOG art space, på Galgeberg.

Det hele startet med at de ønsket å jobbe sammen og gjøre noe som var relatert til skolen, men som samtidig ikke var en del av pensum. Da begynte de å jobbe med ulike materialer som treverk, betong og gips. Spesielt sistnevnte.

«Power of Materiality» er basert på eksperimentering med gips, motiver og uttrykk. Etter tre år med eksperimentering har de fått samlet opp 37 verk laget av gips.

Eksperimentering med gips

Dalheim legger ikke skjul på at det er en tidkrevende og lite forutsigbar prosess å lage kunst av gips.

Foto: Trond Markus Gravdal

- En del av prosessen er å se hvordan gipsen blir. Man har aldri full kontroll over hvordan verket ender opp, dermed blir man aldri helt ferdig med det heller.

Selv om det er litt av en prosess å ferdigstille hele prosjektet, så forteller de nyutdannede arkitektene at høydepunktet gjennom hele reisen var å kjøre rundt og samle inn materialer å jobbe med.

Veien videre

Da spørsmålet om hvor de var i karrieren om 10 år kom, så var trioen ganske enige om at de ville fortsette å drive med kunst på fritiden.

Om du har lyst til å ta turen for å se på utstillingen til OA_M Studio, så er det mulighet for dette i Schweigaards gate 94 på Skog art space.

Powered by Labrador CMS