MIDT I FLEISEN: Dette synet møtte uvitende bislett-beboere lørdag.

Ombygging på Bislett: Polet og treningssenter ryker

Lokalbefolkningen må vente på nytt utsalgssted mens Vinmonopolet søker etter nye lokaler i området.

Publisert Sist oppdatert

Vinmonopolet på Bislett som nå er tatt ut av lokalet, har vært hyppig brukt av forbrukerne på- og rundt Bislett. Nå blir ikke dette lenger mulig, enn så lenge. 

Vinmonopolet skal prøve å finne nytt lokalet på Bislett, noe de ikke har fått i stand enda. De kan ikke si med sikkerhet at det blir i samme gate som tidligere, men forhåpentligvis i nærområdet. 

Forrige lørdag ble det fortsatt observert personer som hadde tenkt seg på polet å kjøpe alkohol, men der fikk de kun en plakat midt i fleisen. Der var det stengt for godt, gitt. 

Oppussingen går ikke bare utover Vinmonopolet, men også for Optimal klinikk og trening. De har dog i motsetning til polet, allerede funnet nytt lokalet.

Mener det er nok Vinmonopol i Oslo

Henrik Jenset- beboer på St. Hanshaugen synes selv at pol-tilbudet i Oslo er veldig bra.

- Jeg synes pol-tilbudet i Oslo er veldig bra, og spesielt i- og rundt min bydel. Derfor er det ikke stor betydning for min del at Vinmonopolet forsvinner på Bislett, sier han.

Han mener at Oslo har nok Vinmonopol. Jenset selv, ser heller ikke problemet med at de som er bosatt på Bislett, må gå en km lenger, eller må ta et ekstra stopp på trikken for å få kjøpt vodkaen sin. 

MENING: Jenset forteller sin oppfatning av at polet på Bislett forsvinner.

Han forteller også at han ikke alltid tyr til polet når det gjelder alkohol, da han ofte går for øl, som selges i vanlig dagligvarebutikk. 

- Jeg er nok på polet i mindre grad enn mange andre, tilføyer han. 

Om han går for polet, så er det nok av pol å gå til, mener han. 

- Jeg bruker stort sett Kiellands plass, men det hender også at jeg drar på Majorstua(Valkyrien) eller Grünerløkka. 

Budskapet han kommer med er altså at Vinmonopol- det er det nok av i byen. Bare i bydelen han bor i, er det nok av det. At det foreløpig forsvinner et pol for de på Bislett, er altså ikke et nevneverdig problem for St. Hanshaugen. 

Skal bygges leiligheter

Optimal Trening som ligger i etasjen over, har også måttet flytte på seg av samme grunn, dette er noe Adrian Paul i Optimal Trening kan bekrefte.  

- Det skal ikke bare pusses opp, det skal bygges leiligheter over bygget som gjør at hele TG31    blir en byggeplass, så vi har på lik linje med Vinmonopolet måttet flytte. Både Optimal Klinikk    og Optimal Trening er ute av bygget allerede, forteller Paul. 

Har funnet nytt lokale

Han sier også at han vært informert om dette prosjektet en god stund og at det har gitt god nok tid til å finne nytt lokalet. Optimal Klinikk har flere avdelinger og den nærmeste til Bislett er i Bogstadveien, dermed har alle terapeuter og trenere blitt flyttet til denne avdelingen. 

- For Optimal sin del har dette gått helt smertefritt, og vi trives veldig godt i de nye lokalene som er langt større enn de vi har hatt tidligere i Thereses gate, sier han.

Han forteller også at de fleste tidligere kunder, har blitt med over til den nye avdelingen. 

Powered by Labrador CMS