Punjab Tandoori

Punjab Tandoori - et lite stykke India på Grønland

Restauranten på Grønland imponerer stort, til en billig penge.

Restauranten ligger i starten av Grønland torg, og med ruvende røde skilt er det nesten umulig å overse, slik er forøvrig også maten.

Restauranten ble grunnlagt i 1990, av Harinder Singh og hans kone Kiran Jot. Jot har vært kokk på restauranten siden åpningen, og er fortsatt til dags dato. Dette er grunnen til at restauranten har beholdt sin autentiske smak siden starten, skriver Punjab Tandoori på sin nettside.

På en ganske ordinær søndags ettermiddag er det folksomt, men ikke for mye. Lokalet er lite, men svært koselig. Dufter av krydder, og indisk mat er en herlig velkomst.

Det blir bestilt tandoori kylling, med en cola ved siden av.

For 130 kroner får du altså kylling, ris, nanbrød, salat og en kald Cola på glassflaske. Maten blir servert på 10 minutter, og til tross for kjapp levering står maten over all forventning. Porsjonen som ble bestilt var stor nok til å mette deg, men ikke gjøre deg over-sulten. Smaken av saftig, krydret kylling, med en nydelig tykk, men sterk tandoori saus komplimenteres godt med kald og frisk salat. Nanbrødet smelter nærmest i munnen, og er et godt tillegg til tandoorien.

Om du ønsker god, tradisjonell, men også billig Indisk mat er dette definitivt stedet å dra til. Gode smaker, lukter, hyggelig personell og kjapp servering er nøkkelord her.

Powered by Labrador CMS