Tomme bord hos Kverneriet på lørdag
Tomme bord hos Kverneriet på lørdag

Skjenkestopp og kranstopp

Natt til lørdag sprakk et vannrør som førte til en stor lekkasje på Majorstuen. Beboere i nærområdet våknet opp til brunt vann i springen og skøyteis i gatene. En annen konsekvens ble at restaurantene i området måtte stryke vann fra en allerede spinkel drikkemeny.

Publisert Sist oppdatert

Uten mulighet for å bruke toalettene eller å ta oppvask ble det svært begrenset hvor mange restauranten hadde kapasitet til å gjeste

- Vi måtte kontakte alle reservasjonene som hadde booket på formiddagen og spørre om de ville utsette. Vi måtte også informere dem om hvilke konsekvenser vannlekkasjen fikk for deres besøk, forklarer Lisa Stefansdottir som er servitør på Kverneriet Majorstuen.

Måtte stenge av vannet.

- Vi har en del apparater som automatisk tar til seg vann, som for eksempel isbitmaskinen, derfor måtte vi stenge av alt vannet, fortsetter hun.

De med reservasjon fikk mulighet til å komme og spise, men de uten ble stoppet i døren.

- Det er trist å måtte avvise gjester i en periode hvor vi allerede merker en nedgang i trykket. Man vil jo gjerne slippe inn de som velger å spise ute tross restriksjonene.

Noen av de som hadde reservert valgte å møte opp tross alt.

- De hadde et hyggelig besøk. Alle var veldig forståelsesfulle og de virket forberedt på et noe begrenset restaurantbesøk, sier Stefansdottir avslutningsvis.

Klokken 17 ble vannet skrudd på og restauranten kunne drifte som normalt.

Powered by Labrador CMS