Alejandro og Troys mener de har en fordel over andre serveringssteder på løkka.

Restaurantanmeldelse Troys Grünerløkka: Burger på sitt enkleste og beste

OsloNytt tok tur turen innom Troys for å finne ut om den populære burgersjappa lever opp til anmeldelsene.

Publisert Sist oppdatert

Er det en ting Grünerløkka ikke har mangel på, så er det serveringssteder. Med dusinvis av restauranter som gir utvalg på det aller meste, kan det ofte være vanskelig å vite akkurat hva man skal gå for.

Spennende smak: Burgeren kombinerer det kjente med utfordrende smaker

Det enkle tilbudet

Rett ved Olaf Ryes plass ligger Troys. Menyen holder de enkel, og det er forfriskende å se ett serveringssted uten en meny på størrelsen med en liten bok. De serverer enkle storfe- og kyllingburgere, og fries.

Prisene er heller ikke for strenge. For 150-160 kr kan du få en 160 grams burger som er ganske toppet. Smaken er akkurat det man vil ha når man spiser burger. Grillet med kull, luftig Briochebrød, gode råvarer og en enkel presentasjon. Trøffelburgeren, som var prøveobjektet i dag, gir en unik trøffelsmak, som ikke blir for overtredende. Bruken av kullgrill ovenfor en konvensjonell stekeplate smaker man gjennom hele burgeren.

Kamel Lachiheb er eieren av Troys Burger og forteller om identiteten bak Troys:

–Målet vårt er enkelt, vi vil gi kunder en hjemmelaget burger av kvalitet og til en god pris. Helt siden vi åpnet har vi vært opptatt av å alltid forbedre og introdusere nye smaker for å gi kundene våre den beste opplevelsen, Sier Lachiheb.

Midt på Grunerløkka: Med en enkel fasade og varme farger gir troys en hyggelig spiseopplevelse.

Mener de tjener på å holde det enkelt

Alejandro er 22 år gammel og jobber på Troys. Han mener det er to ting som gjør at de skiller seg ut fra fra mange andre serveringssteder. 

– Jeg tror at det at vi bruker kull for å grille burgerne, og har en enkel meny gjør at vi skiller oss litt ut. Vi har ett konsept som vi ønsker å selge, og da trenger vi ikke ha alt det ekstra. God burger med masse smak og gode ingredienser kan snakke for seg selv, forteller han til OsloNytt mens han står og lager mat. 

Alt i alt gir Troys en god og autentisk burgeropplevelse som absolutt kan anbefales. 

Powered by Labrador CMS