Grünerløkka.

Snart buldres det på Løkka

Lovisenberg diakonale høgskole arrangerer buldring for alle sine studenter på Grünerløkka førstkommende onsdag.

Publisert

Leonora Rognsvåg Gordon er tidligere leder og styremedlem i velferdsutvalget til høgskolen. Hun ser frem til arrangementet på Klatreverket Løkka den 18. januar.

- Vi har ikke hatt et lignende arrangement tidligere, men ønsker veldig gjerne å fortsette hvis det blir en suksess, sier hun.

Oppfordrer andre studentutvalg

Buldringen er forbeholdt studenter og er en ypperlig mulighet til å prøve buldring for første gang.

- Gjennom buldringen får man vært i aktivitet og kan hjelpe hverandre. Dermed kan man også finne nye medstudenter å være sammen med utenfor arrangementet, legger Rognsvåg Gordon til.

Det skal arrangeres buldring på Grünerløkka to eller tre ganger dette semesteret. Hun oppfordrer også andre skoler med studentutvalg til å gjøre det samme slik at studenter har et miljø å oppsøke ved siden av studiene.

- Det er utrolig viktig at studenter skal føle tilhørighet og samhold i denne store byen vår.

Sosialt og gøy

Klatreverket Løkka er åpent hele uka og tilbyr utleie av klatresko. Buldringen utføres på lave vegger over matter som demper fall. Det er enkelt å gjennomføre og det er ikke behov for spesialutstyr.

- Alt man trenger er et par klatresko og litt kalk, sier daglig leder Ilya Serpinsky.

Han forteller at man aldri buldrer noe høyere enn at man kan ramle uten å slå seg i hjel. Det er opp til den hver enkelte å vurdere risikoen på klatringen.

- Buldring er sosialt, lekent, gøy og god trening for kropp og sinn, legger Serpinsky til.

Klatreverket Løkka.
Powered by Labrador CMS