Grønland T-Banestasjon

Stadig flere knivstikkinger på Grønland

De siste årene har det skjedd flere stygge og farlige hendelser på Grønland. Nå begynner politiet å bli bekymret.

Publisert Sist oppdatert

Politiet får oftere og oftere meldinger om knivstikking på Grønland, dette begynner å bli et stort problem. Disse hendelsene er veldig alvorlige, og mange mennesker har mistet livet sitt. Politiets innsatsleder Tonje Brandlid mener at situasjon er blitt kritisk.

- Vi har satt inn flere patruljer rundt området i Gamle Oslo og spesielt Grønland. Så får vi se om dette hjelper for å hindre flere saker om knivstikking og generell vold, forteller Tonje Brandlid.

Bare siden juni 2022 har politiet tvitret om kniv-episoder 28 ganger. Flere av disse alvorlige. Voldsepisodene henger sjelden sammen med hverandre, men det gjør de ikke mindre skremmende for beboerne i området.

Travel T-Banestasjon

Mange av beboerne spesielt rundt T-banestasjonen, er redde når de passerer området. Spesielt om kveldene er det skummelt. Vetle Rødje, bor i området rundt stasjonen, han føler seg skeptisk når han skal hjem på kveldene.

- Først om fremst prøver jeg å ikke gå for mye ute på kveldene, fordi jeg vet at da kan det skje noe. Jeg prøver også å holde meg unna T-banestasjonen, fordi der vet jeg at mesteparten av episodene skjer, forteller han.

Powered by Labrador CMS