Tormod Kristoffersen foran bilde-veggen på Vålerenga Vertshus

Vålerenga-supporterne gleder seg til sesongstart

Med nye signeringer til Vålerenga-troppen, venter Tormod og Petter spent på årets sesongstart. Men de våger ikke å håpe på noe bedre enn fjoråret.

Publisert Sist oppdatert

Fjorårets sesong endte med 44 poeng og en akseptabel sjetteplass. I år har supporterne hos Vålerenga Vertshus troen på mye av det samme som fjorårets sesong. Vålerenga har nylig investert i en ny angrepsspiller, som presterte på høyt nivå sesongen før. 26 år gamle Mohamed Ofkir endte fjorårets sesong med 12 mål og 8 målgivende på 29 kamper. En imponerende sesong som gjorde at flere klubber ønsket Ofkir.

26 åringen har signert en avtale med Vålerenga ut 2026. Noe som forventes å være et godt kjøp av Vålerenga. Ofkir forteller til Vålerenga sine nettsider at det er veldig godt å være tilbake, og han er stolt av å være en del av Vålerenga.

Mangler en sikker målskårer

Tormod Kristoffersen og Petter Olsen tror årets sesong kommer til å by på mye av det samme som i fjor. Tormod mener Vålerenga mangler en sikker målskårer for å kunne plasseres oppe blant topp tre.

– På papiret har Vålerenga et solid lag, men vi mangler en som avgjør kampene. Vi mangler en som er helt sikker foran målet.

Petter mener også at en sikker målskårer vil være avgjørende for å kunne være blant de beste. Han er glad for å ha Ofkir inn i stallen, men om han er den sikre målskåreren de mangler, gjenstår å se.

– Vi trenger uten tvil en målskårer. Sist sesong hadde vell toppskåreren vår åtte mål. Det holder ikke. I år har vi fått inn Ofkir, som hadde en imponerende sesong. Jeg er spent på å se hvordan han spiller seg inn med resten av troppen.

Tror plasseringen blir lik

Sesongen 2022 endte med en sjetteplass. Selv med Ofkir tviler Tormod på at plasseringen kommer til å bli noe særlig bedre enn det i år.

– Etter det jeg så sist sesong, så tror jeg at plasseringen i år kommer til å bli cirka det samme.

Petter tror enda ikke Vålerenga har helt det som skal til for å komme seg blant topp fire.

– Jeg har enda ikke sett den såkalte «vinnerkulturen» i laget. Jeg tror en sikker målskårer, og vinnerkulturen er det vi mangler.

Powered by Labrador CMS