Vi har sjekket ut de ulike vintage butikkene på løkka

Vintagefavorittene på Grünerløkka

Løkka er fylt av gjemte skatter. Her er en guide med våre anbefalninger.

Publisert Sist oppdatert

Bærekraftig og billig! Løkka kryr av vintagebutikker med sine helt unike stiler. Det er kvalitetsklær som blir håndplukket og solgt for en billig penge. Selvom det kan være tidskrevende å finne det riktige plagget som passer, er det som en skattejakt. En spennende og morsom opplevelse man kan bruke ettermiddagen sin på.

Robot

Dette er en unik klesbutikk som er tydelig preget av Y2K trenden. Med et bord fylt opp med solbriller og stash, er det et bredt utvalg av accessories. Selv om prisene er til tider litt stivere enn andre vintage butikker, så er det fult mulig å finne noen kule pieces.

Good vibes vintage

På toppen av Markveien finner du Good vibes vintage. Det er et lite men kult lokale med en egen chille plass i andre etasjen. Er man på utkikk etter en skate stil med store bokser og fargerike t-shorter, er dette stedet å dra til. 

Velouria Vintage

Midt imellom Olaf Ryers plass og Birkelunden finner du Velouria Vintage. Dette er stedet for band t-shorter. Butikken er sterkt preget av 80-, 90- og 2000 tallets stiler hvor man kan finne allslags mulige print på t-shorter, gensere og bokser.

Det Gule Hus

Det gule hus er en nyoppstartet for Løkka sine gater. Gjemt bort ved Rodeløkka finner man det enorme lokale til vintagebutikken. Her kan man finne alt mulig for det er kunder som står for å selge klærne sine. Så om du enten trenger å bli kvitt klær, eller er på utkikk etter noe er det lurt å slike innom en tur.

Powered by Labrador CMS