NYTT LOKALE: Butikksjef Amanda Zeqiri er storfornøyd med nytt lokale og nyåpningen av butikken.

Platekompaniet flytter til Storgata

Norges eneste Platekompaniet-butikk gleder seg over ny gateplanslokasjon og positiv kundemottakelse.

Publisert

Nylig flyttet Norges eneste platekompaniet-butikk fra Oslo City og til Storgata 19. Leiekontrakten ved Oslo City gikk ut, og platekompaniet var ute etter nye lokaler. 

Veldig fornøyd 

- Vi er mer fornøyde enn vi kunne håpet på og vi har fått en krem plassering, sier Amanda Zeqiri, butikksjef. Vi har et navn som tåler å stå alene.

Butikksjefen forteller at de har ønsket seg en butikk på bakkenivå. 

Zeqiri, tror at omsetningen vil øke siden butikken nå er på gateplan. 

- Jeg tror kundene våre kommer til å like at vi har åpnet ved et nytt lokale. Egentlig så har ikke kundene våre likt at vi har vært i et kjøpesenter, forteller Zeqiri.

Butikksjefen forklarer at grunnen til at kundene ikke likte at de var på et kjøpesenter, er at folk ramler ikke inn på et kjøpesenter for å kjøpe spontant, film og musikk. 

- Kundene våre er de som liker vårt konsept og er ikke nødvendigvis de som handler mest på Oslo City, sier Zeqiri. 

Det handles mest i vinyl og CD-plater ifølge butikksjefen. 

Når Haugenbladet ser etter der kundene oppholder seg mest i butikken, så er det ved vinyl og CD-platene. 

Folk liker å samle på og ha fysiske kopier av forskjellige produkter, og butikksjefen tror dette er grunnen til at det handles mest vinyl og CD-plater.

- Kundene har gratulert, gitt håndtrykk og stått i kø for å komme inn, så kundene er fornøyde så langt. Vi hadde stor vekst i fjor og jeg tror flyttingen bare vil gi flere kunder, forteller Zeqiri. 

Samme størrelse 

Haugenbladet snakker med kunden Flemming som virker ganske fornøyd. Han forteller at det er akkurat det samme utvalget, og at han trodde den nye butikken kom til å være mindre i størrelsen. 

-  Jeg har vært en kunde siden de holdt til på T-banestasjonen på Grønland på 1980-tallet. Da het det fotokopi og var litt fotobutikk på den tiden. Det er bra de har beholdt fysisk butikk, siden dette er den eneste som er igjen, sier Flemming. 

Flemming forteller at han handler mest gamle musikk-klassikere, men av og til noen CD-plater. Musikk-klassikerne kan gå i Pink Floyd og AC/DC.

Flemming mener det kanskje har litt å si at butikken nå er på gateplan.

- Det er mye lettere og mer fristende å stikke innom når den ikke er i tredje etasje på Oslo City, sier Flemming.

MUSIKKPLATER: Flemming er fornøyd med den nye butikken og ser etter nye musikkplater å kjøpe.
Powered by Labrador CMS