DAGLIG LEDER: Linus Petersen er til stede før åpningstid.

Jungel Pizza fortsetter å imponere

Det populære serveringsstedet fortsetter å håve inn kunder etter at de nylig åpnet ved Adamstuen.

Publisert Sist oppdatert

Haugenbladet var i januar på besøk hos Jungel Pizza på St. Hanshaugen. Der fikk de vite at Jungel Pizza skulle åpne en ny sjappe i starten av februar. 

Nylig åpna den fjerde sjappa til Jungel i Ullevålsveien ved Adamstuen. Allerede første dagen stod kundene i kø for å smake på den populære pizzaen. 

Linus Petersen er daglig leder på Adamstuen. Han har fra før av jobbet to år som pizzabaker på Jungel Pizza på St. Hanshaugen. 

- Responsen etter vi åpna her på Adamstuen har vært veldig bra. Den første dagen hadde vi omtrent 150 kunder innom, sier han. 

Helt fra bunn

ULLEVÅLSVEIEN: Her ligger Jungel Pizza på Adamstuen.

Serveringsstedet er særdeles populært på grunn av pizzaen deres. Den blir lagd på en helt spesiell måte, for at kundene skal få den beste opplevelsen.

- Pizzadeigen lager vi helt selv. Den blir langtidshevet og fermentert. I tillegg bruker vi norske råvarer, sier han.

Jungel Pizza finner man også på St. Hanshaugen, Sagene og Torshov. Det er St. Hanshaugen som har det mest populære stedet, men det er også det stedet som er det mest lengstlevende, forteller Petersen.

Med en variert jobb og hyggelige kunder ser Petersen frem mot resten av 2024.

- Vi ser frem mot 2024. Vi skal bli mer etablerte i området sånn at vi kan skape gode relasjoner med nabolaget, avslutter Petersen.

Overrasket over resultatet

Stian Rojas er student, og har nylig vært og testet pizzaen deres. Han var imponert over det han fikk servert.

- Jeg visste på forhånd at pizzaen deres var godt vurdert, så dermed hadde jeg høye forventninger, sier han.

Rojas har smakt mange ulike pizzaer gjennom livet, men for han så var dette selve toppen av kransekaka.

- Jeg ble imponert. Pizzaen jeg fikk servert er en av de beste jeg har smakt. Jeg anbefaler pizzaen deres på det sterkeste om man ikke har prøvd den ut fra før av, avslutter Rojas.

Med et nytt sted for pizzasalg og fornøyde kunder til stede kan man kanskje begynne å kalle Jungel Pizza for en slags Oslo-favoritt.

Powered by Labrador CMS