Hjemmelaget pasta-paradis på 15 kvm.
Hjemmelaget pasta-paradis på 15 kvm.

Pastaglede på Torshov

I midten av september i fjor åpnet pastabutikken Felloni&Piersante på hjørnet av Hans Nielsen Hauges gate. Lokalet er lite, men butikken er fylt med tradisjonell italiensk pasta og pølser.

Publisert Sist oppdatert

Få et lite stykke Italia inn i eget hjem

Butikken samler produkter fra bedriftene La Piersante og Fellonis spekehus. Dette er mat som er produsert og levert til restauranter og hotell, men som du nå kan kjøpe i butikken, ta med hjem og lage ekte italiensk mat på ditt eget kjøkken.

Innehaver av Felloni&Piersante er italienske Andreas Kleven-Felloni. Andreas forteller at hensikten bak utvalget i butikken er å tilby alle ingredienser som er nødvendige for å lage autentiske pastaretter til middag hjemme.

–Mormor har inspirert meg til å bevare de enkle men rike tradisjonene jeg vokste opp med som barn.

– Utvalget av pastaretter som lages i Norge er veldig få, men det er så utrolig mye mer. Pasta kan lages på veldig mange varierende og mer spennende måter, hvis man bare bruker ordentlige råvarer og vet hvordan man skal gjøre det.

Inspirert av bestemor

Pastaen som selges hos oss er håndlaget, etter deilige italienske oppskrifter og butikken inneholder alt du trenger for å lage maten hjemme.

– Hver dag bak disken lages fersk fylt pasta som ravioli, tortelli, mezzelune og mer. Butikken har også en egen nettside som viser deg hvordan du skal tilberede maten for å få den til å bli slik den lages i Italia, forteller Andreas.

Andreas sin lidenskap for italiensk matlaging kommer fra familien.

– La Piersante er pikenavnet til min italienske mormor. Hun var en hardt arbeidene dame med en stor lidenskap for tradisjonell matlaging. Mormor har inspirert meg til å bevare de enkle men rike tradisjonene jeg vokste opp med som barn.

Bredt utvalg
Bredt utvalg

Stor etterspørsel

Selv om butikken åpnet i september i fjor er det allerede en suksess. Felloni&Piersante er den eneste butikken fra bedriften i Oslo, men ønsket er å kunne utvide. Det er stor etterspørsel og lokalet er på 15 kvm.

– For bedrifter som oss har pandemien vært en positiv ting. Når folk ikke kan reise på restaurant for få servert italiensk mat er de ute etter å bringe restaurantfølelsen hjem. Hjemmekontor har også resultert i at folk har mer tid til å lage mer mat, og interessen for ordentlig råvarer øker deretter. Hos oss kan de finne alt de trenger for å bringe italienske pastaretter inn i eget kjøkken.

Powered by Labrador CMS